Pengikut

Isnin, 28 Mac 2016

Happy Birthday Na'iemah


HAPPY BIRTHDAY YANG KE - 21 NA'IEMAH.

Semoga hg dipanjangkan umur dan dimurahkan rezeki. Semoga terus maju dan success dalam hidup. Jangan pernah sia-siakan peluang yang hg dapat. Jangan pernah mengalah setiap kali hg jatuh dan teruskanlah langkah hg nekmah untuk capai yang hg impikan selama niey. Lagi satu kalau ada apa-apa masalah jangan la segan nak share dengan aku. 

Hg jangan sedih2 nekmah. Walaupun aku tau jauh disudut hati hg tu tengah bersedih tak dapat sambut besday dengan aku nanti. Jangan pikir sangat pasal aku sebab aku ok. Aku tau hg selalu risau aku sunyi dekat sini kan. Aku ok nekmah jangan risau ye. Hg jaga diri baik-baik dekat sana.

Nekmah tengah feeling2 menaip niey tetiba keluar lagu pakwe aku si yong hwa tu pulak..Haha kena dengan tajuk betul. Because I miss you. Yes aku rindu hg. Nanti hg balik kita pi makan pulut mangga dekat asama ye ataupun makan tomyam dekat nasmir. Hg kan suka sangat pi tengok aney nasmir tu. Kita ajak naze sekali ye nekmah.

Ok la last sekali jaga diri jaga iman and kipidap dongibab karipap macam yang hg selalu sebut..hahaha. Love you to the moon and back birthday girl.

Tiada ulasan:

Catat Ulasan