Pengikut

Jumaat, 1 Januari 2016

Terima Kasih 2015

Selamat tengahari. Sorry tak sempat nak buat review 2015 so harini nak buat sikit.



January

Ok muka awal tahun :)

  
Ni masa cuci mata dekat Tasik Bandar Perdana dengan Azizah
                 


Pantai Merdeka ^_^


     February  

 Pon!!Pon!! Tumpang lalu



  Masa Chinese New Year. Merah gitu..hahaha


March

   Family gathering. Meriah sangat ni ramai lagi yang takde kalau tak lagi kecik la gambar semua


April

April datang lagi. Terima kasih pak cik dengan cik ta atas kek tersebut. Tak lupa jugak yang wish semua masa tu


.

Hye nekmah >_<


May

Ex classmate. Tak cukup korum sebenarnya (abaikan pak cik belakang tu)



Meet my ain and nadiah


June

Muka tunggu makanan. Bajet ayu sikit..hahaha



Masa wedding ika. Ai muda lagi tak kalut..hahaha


July

Raya pertama


August

Picnic. Habis muka kena lumur tepung


September

Nadiah belanja domino's


Oktober
  

Tumpang posing sat



Hiking


November

Pantai Chenang


With my lil sis. Dia lagi tinggi :(


December

Penutup 2015 



p/s sori za gambar berdua takde

Banyak sangat memori dalam tahun 2015. Semoga tahun ini banyak lagi kenangan bakal dicipta.
Terima kasih semua. Selamat Tahun Baru 2016. Love all of peoples around me. Much love. Bye

Tiada ulasan:

Catat Ulasan