Pengikut

Isnin, 28 Disember 2015

Selamat pagi :)

Selamat pagi, sorry sibuk sangat sampai tak sempat nak update blog. Nak keluar dengan kawan-kawan pun tak sempat. Rasa bersalah pun ada bila terpaksa mungkir janji. Actually bukan takmau keluar terus but it just postponed ke tarikh yang tak dapat dipastikan lagi. Sorry sesangat za nanti kita pi makan boat noodles ye. Sebenarnya banyak rancangan bila hujung tahun tiba tapi aku di tahap yang agak sibuk so aku perlukan tidur yang cukup. Badan rasa cepat penat la macam nenek nenek dah ni..hahaha



 Sebenarnya nak tulis macam-macam tapi rasa macam tak terkeluar pulak apa yang ada diminda ni. Ok la esok atau lusa aku update lagi tentang coretan sepanjang tahun mungkin? Cerita pi la sorang sorang kat sini boleh jugak buat jadi review untuk 20 atau 30 tahun akan datang. Mana tau kut umur panjang lagi boleh cerita kat anak cucu..hahaha tipu je malu wei nak cerita benda macam ni. Ok la sudah la mengarut sampai ketemu ya kalian semua. Jaga diri masing-masing. Bubye.....

Tiada ulasan:

Catat Ulasan